top of page

Roland de Bruijn@

Ik geloof in de kracht van een onverweerstaanbare visie. 

Het kenmerk van mensen met een onweerstaanbare visie is dat ze een enorme drive hebben. Ze weten waarvoor ze hun bed uit komen. Het zorgt ook voor focus en helpt bij het maken van keuzes.

Een onweerstaanbare visie maakt ook dat het dagelijkse gedoe perspectief krijgt. Zichtbaar zijn discipline en doorzettingsvermogen waar anderen afhaken.

Wat is jouw onweerstaanbare visie?

 

Hieronder vind je verschillende initiatieven die ben gestart of waarmee ik mij verbonden heb om professionals te stimuleren hun eigen onweerstaanbare visie te formuleren en hun talenten gebruiken om het verschil te maken.

Blue Energy Compass
Coaching van professionals en teams
met focus op energie en ontwikkeling
CultureF90
Online support and coaching for those crucial first 90 days as a leader in a new organisation/culture

Veel professionals hebben behoefte het over een ander boeg te gooien. We leven in een interessante tijd waarin hetgeen we vragen van professionals ook overeenkomt met hun eigen behoefte; meer zelfregie.

Onder invloed van bezuinigingen worden organisaties steeds platter en wordt de span of control van leidinggevenden steeds groter. Veel professionals en leidinggevenden blijven hangen in de oude manier van samenwerking. Blue Energy heeft een programma om dit te doorbreken en te komen tot een nieuwe productieve manier van samenwerken.

Explicit Solutions
Kennis is macht,
kennis delen is kracht

Kennisflexibilisering is het antwoord op de volgende vraagstukken:

- hoe organiseren we de beschikbare kennis zodat we gaan van symptoom bestrijding naar het vinden een een fundamenteel antwoord voor terugkerende complexe vraagstukken?

- hoe organiseren we een stimulerende samenwerking tussen kenniswerkers die de organisatie gaan verlaten (vergrijzing) en kenniswerkers die de organisatie komen versterken, zodat kennis niet verwatert?

Door het uitvoeren van concrete projecten begeleidt Explicit Solutions organisaties bij het vinden van antwoorden op bovenstaande vraagstukken. De opbrengst is echter meer dan een positief projectresultaat. Kenniswerkers hebben de overtuiging dat kennisdelen kracht is en ontwikkelen concrete werkwijzen om dit in de praktijk vorm te geven.

Your actions in your first 90 days set the tone and determine your success. 

 

You are primarily focused on getting to know the business and to conceive a compelling direction for the future. Challenging as it already is, when the new role is in an unfamiliar new culture, an extra layer of intercultural complexity is added. 

 

CultureF90 is a development program with eCoaching & Training during the first 90 days of your new assignment. 

Habitat for Humanity
Teamcoach (vrijwilliger)
Marije Minderop
Coordinator evenementen en vrijwilligers at Habitat for Humanity Nederland

"Roland is een uitstekende coach die je aanzet om het beste uit jezelf te halen, hij benadrukt kwaliteiten. 
Roland draagt Habitat for Humanity een warm hart toe en levert op vrijwillige basis zijn coach expertise aan habitat. Samen met Roland hebben we de kwaliteiten van onze vrijwillige reisbegeleiders kunnen verbeteren en kunnen we die blijven verbeteren".

bottom of page